Business controller

 • Finance
 • Helsinki / Tampere, Finland

Business controller

Job description

Hei business controller tai talouspäällikkötaitoinen modernin talousjohtamisen osaaja!


Jos ymmärrät erilaisia liiketoimintoja ja uskot, että talouden näkökulmasta käsin sinulla on muutakin annettavaa kuin säännölliset raportit, luepa loppuun. 


Haluamme löytää kyvykkään henkilön business controllerin istuimelle yhteisresurssiksi useamman kasvavan ja kansainvälistyvän pk-yrityksemme palvelukseen. Työ ei taatusti ole tylsää, yksipuolista tai yksitoikkoista. Pääset myötävaikuttamaan liiketoimintaan kaikilla niillä tavoilla, millä koet pystyväsi auttamaan talousosaamisen avulla.


Tehtävänäsi on kehittää yritystemme talouden hallintaa ja prosesseja, osallistua kasvuyritysten rahoitusratkaisujen suunnitteluun ja neuvotteluun, auttaa liiketoimintaa mm. seurannan ja raportoinnin ratkaisuissa, tarjousten tuottamisessa ja palveluiden hinnoittelussa sekä tukea johtoa talouden ymmärtämisessä. Pääset näkemään usean eri toimialan liiketoimintaa, organisaatioita ja käytäntöjä osana niitä ja myös mukaan kasvun mukanaan tuomiin yritysjärjestelyihin. 

Alkuvaiheessa yritysportfolioon kuuluvat ainakin Feedbackly (kts. feedbackly.com), Harva Marketing (kts. harvamarketing.fi) ja Dista (kts. dista.fi). Näiden lisäksi portfoliota voidaan kasvattaa 2-3 yhteistyöyrityksellämme. Työtä tehdään Helsingissä ja/tai Tampereella, asemapaikka voi olla kumpi tahansa.

Requirements


Olisi hyvä, jos sinulta löytyisi osaamista ja näkemystä seuraaviin tehtäviin ja osa-alueille:

 • taloushallinnon prosessit
 • pääkirjanpito
 • pk-yritysten ulkoinen raportointi
 • kyky kommunikoida sujuvasti vähintään suomeksi ja englanniksi (espanjankielen osaaminen plussaa)
 • taloushallinnon automaation perusteet
 • kokemusta Procountorin ja Netvisorin käytöstä
 • kykyä oppia ja omaksua nopeasti uusia asioita ja ympäristössä tapahtuvia muutoksia
 • vähintään perustason osaaminen yritysrahoituksesta ja käytettävissä olevista keinoista mielellään kasvuyritys- tai stratup-maailmasta
 • ymmärrys kasvuyrityksen kassarahoituksesta ja sen haasteista
 • kyky ottaa koppi kansainvälistyvän pk-yrityksen talouden hallinnasta ja kehityshankkeista
 • ymmärrys erilaisista palveluliiketoiminnoista sekä kansainvälisestä SaaS-liiketoiminnasta


Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja sparraustuen tarvittavilta osin sekä täsmäasiantuntijoiden avun lähipiiristä. Työnkuva on myös osittain räätälöitävissä vahvuuksiesi mukaan.

Jos kaipaat uusia haasteita ja haluat päästä vaikuttamaan liiketoimintojen kasvuun ja kehitykseen talouden kulmasta, ota pikaisesti yhteyttä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

*** 
Mitä yhteistyöyrityksemme tekevät:

Feedbackly
Feedbackly on asiakaskokemuksen mittaamiseen ja sen avulla myynnin kehittämiseen erikoistunut SaaS-palveluntarjoaja, joka kasvaa kansainvälisesti kymmenissä maissa monikansallisen tiimin voimin. 

Harva Marketing
Harva on kasvussa oleva markkinointikonserni, joka tarjoaa markkinoinnin kokonaisratkaisuja strategisesta suunnittelusta ja markkinoinnin ulkoistuksista H2H-kohtaamisiin. 

Dista
Dista on voimakkaassa kasvussa oleva etämyynnin konsultointi- ja buukkaustalo, joka tehostaa asiakkaidensa myyntiprosesseja optimoiden myyntiputkien alkupäitä etämyynnin työkalujen ja menetelmien avulla.